Feesten bij Van Wal = samen fietsen door een uniek polderlandschap

Vieren wordt nog leuker als je samen proost én samen doet. Geef je feest dat extra glittertje met een van onze superleuke, sportieve fietsarrangementen. Natuurlijk is het ook mogelijk is om halverwege de route de fietsen te verruilen voor een bootje of vice versa. Wat ons betreft is alles mogelijk.

Tour de Zoetemelk

Treed in de bandensporen van Joop Zoetemelk, de bekendste sportheld uit onze regio. Ga de uitdaging aan en fiets het trainingsrondje waar Joop zich altijd stuk op reed of, zoals hij zelf zei, zich het snot voor de ogen trapte. Geen stress, want jullie mogen het op jullie dooie akkertje doen. Zodat jullie volop kunnen genieten van de prachtige weilanden, polders, koeien, vaarten en meren die jullie onderweg tegenkomen. Uiteraard worden jullie voor, tijdens en na de tour de Zoetemelk uitermate goed verzorgd.

Ronde van Spanje

Ooit, lang geleden, lag deze regio figuurlijk gesproken in Spanje: de Spaanse koning was hier heer en meester. Het was geen feest, de Leidenaren gingen hier bijna aan ten onder. Maar zij worstelden zich als echte helden onder het Spaanse juk uit. Tijdens deze fietstocht doen jullie een aantal historische plekken aan, stammend uit de tijd van het Leidse beleg en het Leids ontzet. Uiteraard met op zijn tijd een heerlijk Spaans hapje en drankje.

De Streekproeverij

Deze fietstocht is voor iets voor lekkerbekken en smulpapen. Al trappend door ons prachtige waterrijke gebied doen jullie regionaal bekende en zeer gewaardeerde ambachtelijke voedselproducenten aan. Van een kaasmakerij tot een ruim 400 jaar oud eetcafé. En overal eten jullie een hapje mee, uiteraard onder het genot van een drankje. Vergeet niet om tussen de culinaire uitspattingen door te genieten van het oer-Hollandse landschap dat jullie onderweg voorgeschoteld wordt. Een tip: rem altijd voor de pontjes.

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur