Feesten vieren we bij Van Wal

Groepsfeesten

Van zakelijke- tot familie- en vriendenfeesten en van presentaties tot borrels en etentjes.
Wat je ook te vieren hebt, en met wie en hoe: je bent welkom!

Locatie aan de Braassem

Van Wal heeft de perfecte feestlocatie aan de oevers van het prachtige Braassemermeer. De Van Wal Kas: sfeervol, eigentijds, inspirerend én met iedere dag een ander uitzicht.

Kindvriendelijke tuin

Feesten bij Van Wal is ook een feestje voor kids. Ze kunnen hier naar hartenlust spelen, binnen en buiten. En geen zorgen, onze tuin is omgrensd en kidsproof.

Groepsarrangementen

Vieren wordt nog leuker als je samen proost én samen doet. Geef je feest dat extra glittertje met een van onze groepsarrangementen. Combineer Aan Wal met Van Wal.

De VanWal Kas

Met trots presenteren we hier onze Van Wal Kas.
We hopen dat je er net zo enthousiast over wordt als wij dat zijn.
Tot feest bij Van Wal!
LR_HSM_vanWal_19
LR_HSM_vanWal_03

Alle soorten activiteiten op een rij

Stap aan boord of op de fiets. Trek je wandelschoenen aan of kom in actie op locatie. Of combineer deze activiteiten.

Op maat voor jou

De waterrijke omgeving van de Van Wal Kas is te mooi om onontdekt te blijven. Dus hebben we de beste arrangementen uit de streek voor jou geselecteerd. Je kunt kiezen uit mooie en bewezen vaar- en fietsroutes, seizoenstoppers of ‘doe-samen-leuke-dingen-op-locatie-ervaringen’. En natuurlijk passen we het arrangement van jouw keuze helemaal op jouw wensen aan. Feest Aan Wal en beleef Van Wal.

Bootje varen, wijntje drinken

De absolute topper uit ons arrangementenaanbod: varen met onze partner Bob on Board. Hoe kan het ook anders in zo’n waterrijke omgeving? Stap onbezorgd aan boord, onderweg zal het jullie aan niets ontbreken. Kapitein Bob vaart de route van jouw keuze en meert veilig én op tijd weer aan om Aan Wal gezellig verder te feesten.

tourdezoetemelk

Tour de Zoetemelk

Treed in de bandensporen van Joop Zoetemelk, de bekendste sportheld uit onze regio. Ga de uitdaging aan en fiets het trainingsrondje waar Joop zich altijd stuk op reed of, zoals hij zelf zei, zich het snot voor de ogen trapte. Geen stress, want jullie mogen het op jullie dooie akkertje doen.

Voor anker bij het verdwenen dorp Jacobswoude

Het is een bijzonder verhaal. En een beetje gruwelijk. Over het dorp Jacobswoude dat eeuwen geleden door het water verzwolgen werd. Met huis, man en paard. Tijdens deze vaartocht, die langs de mooiste plekjes van het Braassemermeer, de Woudwetering en Wijde AA, voert, ontdekken jullie waar deze tragedie heeft plaatsgevonden. En hoe het zo heeft kunnen gebeuren. Natuurlijk horen jullie ook alles over de dorpen, huizen, mannen en paarden die de trek van water hebben weerstaan en nog steeds springlevend zijn.

kaagenbrassem
IMG_9437

BBQ’en met een groen ei, topvlees
en vijf sterren

Stellen jullie je dit eens voor: een bbq-les van onze topslager van der Meer op een toplocatie met topvlees dat langzaam gegaard wordt op de droom-bbq van iedere bbq-fanaat, de Green Egg. Wat krijgen jullie dan? Juist, een vijf sterren barbecue én alle kneepjes van het vak!