Wij staan voor je klaar:
Aan en Van Wal

We zijn trots op de prachtige omgeving waarin wij wonen en werken. En genieten iedere dag van het uitzicht op het Braassemermeer, dat werkelijk geen dag hetzelfde is. Dat gevoel en die natuurlijke rijkdom willen we graag met onze gasten delen. Samen met onze partners met wie we met ongelooflijk veel plezier samenwerken om er voor jou en jouw gasten een prachtig ‘feessie’ van te maken. Maak hier kennis met ons, onze partners en met de Van Wal Kas, onze top feestlocatie (al zeggen we het zelf ;-)).

Over van Wal

Diane Hoogenboom en John Willemsen, aangenaam. Wij zijn de trotste gastvrouw en -heer van Van Wal, én een van de buren van onze Van Wal Kas. Met Van Wal hebben wij maar één doel voor ogen: onze gasten een onvergetelijk feest bezorgen in de prachtige omgeving waarin wij wonen en werken.Een feest op maat, met een persoonlijk, herkenbaar tintje van de klant. Een feest dat af is en tot in de puntjes geregeld door ons, samen met onze partners die we bewust dicht bij huis gezocht én gevonden hebben. Maak hier nader kennis met ons.

Bob on board

Er is geen meer, plas of poldersloot in onze omgeving die Bob niet kent. Hij heeft ze allemaal in kaart gebracht en er prachtige vaarroutes van gemaakt. Die vaarroutes biedt hij samen met authentieke boten én professionele kapiteins aan zijn klanten aan. En, lucky us, ook aan ons en onze klanten. Wij zijn enorm blij met onze samenwerking met Bob, die altijd met ons meedenkt om de vaararrangementen voor onze gasten uniek en helemaal af te maken.

De locatie

Onze Van Wal Kas is gevestigd in een van de mooiste polders van de regio. Tussen het meer en poldersloten in, op een voormalige tulpenkwekerij. Daar hebben we een van de tulpenkassen met zorg en aandacht omgetoverd tot een lichte, sfeervolle en modern ingerichte accommodatie. Met het resultaat zijn wij enorm blij, en er stiekem ook erg trots op. We hopen dat jij ons enthousiasme deelt. Omdat plaatjes nog steeds meer zeggen dan praatjes, kun je hier onze toplocatie van alle kanten bekijken.

De keuken

Het is een van de pareltjes van onze Van Wal Kas en de ruimte waar John het allerliefste zijn tijd doorbrengt: onze keuken die in een sterrenrestaurant niet zou misstaan. Maar deze keuken is niet alleen het domein van John. Integendeel. De kookscepter mag hier ook gezwaaid worden door onze cateringpartners, door onze chef-kok voor de workshops en door onze gasten zelf. Want ook voor onze keuken geldt dat die gebruikt wordt zoals onze gasten dat willen: van zelfbediening (catering wel verplicht) tot vijfsterren bediening, en alles wat daar tussen ligt.

Partners

We delen het met plezier met jullie: al het mooie en goede wat onze bijzondere omgeving te bieden heeft. Dus ook de heerlijke streekproducten van de Veenbodem. Bij het samenstellen van de cateringarrangementen en de recepten voor de kookworkshops werken wij bij voorkeur samen met leveranciers uit onze directe omgeving. Zij hebben een neusje voor kwaliteit, weten precies waar de producten vandaan komen en hoe ze het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden. En dat proef je. Wie onze partners zijn lees je hier.

Veelgestelde vragen

Vind hier ons antwoord op al je vragen.
Natuurlijk mag je ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.
We staan graag voor je klaar.

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur