Feesten bij Van Wal = samen doen, ontdekken en beleven in een unieke omgeving

Onze Van Wal Kas is eenvoudig prachtig uit te bereiden. De directe omgeving bestaat immers uit pareltjes van moeder natuur en menselijk handelen. Van het Braassemermeer tot de Kagerplassen en van mooie polders, akker- en tuinbouwgebieden en oude dorpen tot steden zoals Leiden. Er is hier zoveel te zien en te ontdekken. Hoe bijzonder is het dan om er samen met jouw gasten feestelijk op uit te trekken. Samen varen, fietsen en/of op locatie samen doen, geeft extra glitters aan je feest. Hier vind je inspirerende ideeën voor bijzondere belevenissen. Met de arrangementen van jouw keuze gaan wij graag aan de slag om ze helemaal passend te maken voor jouw feest.

Varen

Samen varen is onze topactiviteit. Hoe kan het ook anders in zo’n prachtige, waterrijke omgeving. Al varend kun je bij ons alle kanten: letterlijk en figuurlijk. Je kunt alle denkbare rondjes varen (polders, meren, dorpen, steden) met verschillende leuke, interessante thema’s. En al die rondjes en thema’s kun je aankleden zoals jij het wilt: zelf varen of gevaren worden, eten en drinken aan boord of aan de kade onderweg, je feest beginnen of eindigen met een vaartocht, of middenin het ruime sop kiezen. De keuze is helemaal aan jou.

Groepen

Feesten aan de oevers van het Braassemermeer is een beleving op zich. Het uitzicht is hier betoverend en de historie van de locatie tot de verbeelding sprekend. Onze Van Wal Kas is gevestigd in een van de mooiste polders van de regio. Tussen het meer en poldersloten in, op een voormalige tulpenkwekerij. Daar hebben we een van de bloemenkassen met zorg en aandacht omgetoverd tot een lichte, sfeervolle en modern ingerichte accommodatie. De ruimte is flexibel in te richten, toegankelijk voor minder-validen, kindvriendelijk en voorzien van een topkeuken, professionele geluidsapparatuur en voldoende parkeergelegenheid. Dus wat je ook te vieren hebt, met wie en hoe, bij Aan Wal zit je altijd goed.

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur