Feesten bij Van Wal = samen doen en beleven op unieke locaties

Vieren wordt nog leuker als je samen proost én samen doet. Geef je feest dat extra glittertje met een van onze groepsarrangementen op locatie. Combineer Aan Wal met Van Wal.

Kookworkshop op locatie

Het kookthema mogen jullie vooraf zelf kiezen, de ingrediënten en recepten worden verzorgd door een lokale chef-kok die jullie in zijn eigen keuken met open armen ontvangt. Daar gaan jullie samen aan de slag om de aller-smakelijkste versie van de recepten op tafel te toveren. Uiteraard coacht de chef-kok jullie naar grote culinaire hoogte en deelt hij al zijn keukengeheimen ruimhartig met jullie. Koks klaar, koken en eten maar!

Chocolade maken

Een workshop om je vingers bij af te likken. Zelf chocoladebonbons maken onder leiding van een ware chocoladekunstenares. Ze geeft je alle tips en trucs die je nodig hebt om ter plekke een aantal overheerlijke chocoladecreaties te maken. En geen paniek als de bonbons al op zijn voordat je weer bij ons in de Van Wal Kas aan wal komt: je krijgt de receptuur mee, dus je kunt het thuis nog eens dunnetjes over doen.

IJs maken met de IJsmeester

Hoe leuk is dat? Samen met je medefeestgangers de mouwen opstropen om jullie eigen ijs te maken. Naar voorbeeld van een echte IJsmeester en naar eigen smaak. Maar voordat jullie met zijn aanwijzingen, de ingrediënten en smaakstoffen aan de slag gaan, laat onze IJsmeester jullie met veel plezier zien hoe het ambachtelijk ijs maken eigenlijk in zijn werk gaat. Daarna is het een ‘piece of ice’ om samen de coolste ijsjes te maken, en de lekkerste!

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur