Over van Wal

Diane Hoogenboom en John Willemsen, aangenaam. De trotse eigenaren van Van Wal. Samen zetten zij alles op alles om van jouw ‘feessie’ (op zijn Veens) één groot, onvergetelijk feest te maken. Waarom en hoe ze dat doen, lees je hier.

Diane is hier geboren en getogen. Geboren Oost-Nederlander John viel als een blok voor haar én voor de prachtige, waterrijke omgeving van Roelofarendsveen. Hij liet Diane met andere ogen naar haar eigen geboortegrond kijken. ‘Dat de omgeving hier zo mooi en zo bijzonder is, had ik me nog nooit gerealiseerd, totdat John me daar continu op wees.’ ‘Hier willen we nooit meer weggaan dus’, was hun gezamenlijke conclusie, al was Diane sowieso niet van plan geweest om haar dorpje, haar buurtje, haar familie en vrienden ooit te verlaten.

Het plan om die prachtige omgeving met zoveel mogelijk mensen te delen, ontstond later. Op het moment dat Bob Hoogenboom, neef en al zijn leven lang de buurman van Diane, rondvaarten ging organiseren door de Veense polders en over de Braassem. Of hobby-kok John nog ideeën had hoe Bob de inwendige mens van zijn gasten kon plezieren? En hoe die gasten hun samenzijn eenmaal Aan Wal feestelijk voort konden zetten? Dat had John wel. Het idee voor Van Wal was daarmee geboren. Nadat versie 7.0 van het Van Wal-plan op papier gezet was, gingen ze op zoek naar een locatie. Ze vonden die in het Zuideinde, in het oude dorpshart van Roelofarendsveen. Op een voormalige kwekerij bouwden ze twee woonhuizen (want Bob verhuisde als levenslange buurman van Diane natuurlijk gewoon mee) en de feestlocatie de Van Wal Kas.

Over wat ze ermee willen bereiken zijn ze heel duidelijk: ‘Met Van Wal hebben wij maar één doel voor ogen: onze gasten een onvergetelijk feest bezorgen in de prachtige omgeving waarin wij wonen en werken. Een feest op maat, met een persoonlijk, herkenbaar tintje van de klant. Een feest dat af is, tot in de puntjes geregeld door ons, samen met onze partners die we bewust heel dicht bij huis gezocht én gevonden hebben.’

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur