Feesten bij Van Wal = proosten in een toplocatie aan de oevers van het meer

Feesten aan de oevers van het Braassemermeer is een beleving op zich. Het uitzicht is hier betoverend en de historie van de locatie tot de verbeelding sprekend. Onze Van Wal Kas is gevestigd in een van de mooiste polders van de regio. Tussen het meer en poldersloten in, op een voormalige tulpenkwekerij. Daar hebben we een van de bloemenkassen met zorg en aandacht omgetoverd tot een lichte, sfeervolle en modern ingerichte accommodatie. De ruimte is flexibel in te richten, toegankelijk voor mindervaliden, kindvriendelijk en voorzien van een topkeuken, professionele geluidsapparatuur en voldoende parkeergelegenheid. Dus wat je ook te vieren hebt, met wie en hoe, bij Aan Wal zit je altijd goed.

Zakelijk

Iets te vieren? Te presenteren? Te bespreken? Te brainen? Of willen jullie de onderlinge samenwerking verstevigen? Onze Van Wal Kas leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen. De ruimte is sfeervol, flexibel in te delen en representatief en inspirerend ingericht. Uiteraard zijn er een professionele versterker, beamer en presentatiescherm aanwezig evenals voldoende parkeergelegenheid. Van jubilea, recepties, borrels en presentaties tot teamuitjes en heidagen (of polderdagen), wij maken er samen met jullie een bijzondere en succesvolle bijeenkomst van.

Trouwen

Idyllischer kan het bijna niet. Je trouwdag vieren aan de oevers van het Braassemermeer. Een toplocatie waar de romantiek als vanzelfsprekend in de lucht hangt. Op de wolk gevolgd door plezier en geluk dat jullie delen met iedereen die jullie lief is en met wie jullie deze bijzondere dag graag doorbrengen. Onze Van Wal Kas is sfeervol en hip & happening tegelijk, dus de perfecte plek om te feesten, te lachen, te dansen en te proosten op jullie toekomst.

Jubileum

Ons is het om het even wat jullie te vieren en te herdenken hebben. Een huwelijksdag (in welke kleur dan ook), een jarenlange vriendschap, het zoveel jarig bestaan van je vereniging of je bedrijf of het jubileum van een of meerdere medewerkers. Wij hangen graag de slingers voor jullie op en richten onze Van Wal Kas en de feestdag volledig in naar jullie wensen. Kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat hier altijd klaar.

Verjaardag

Is je huis te klein om je verjaardagsfeest groots te vieren? Wil je met een kroonjaar eens extra feestelijk uitpakken? Wil je wel de verjaardagslusten, maar niet de -lasten? Hangen jullie als vriendengroep de verjaardagslingers samen op? Bij ons heb je alle keuze. Je kunt onze Van Wal Kas huren met catering en zelf de bediening verzorgen, maar we kunnen je ook volledig in de watten leggen. Waar je ook voor kiest, jij en je verjaardagsgasten zijn meer dan welkom bij Van Wal.

Streekfood

Een chef-kok zou er jaloers op zijn, op onze professionele keuken. En dus stellen we die keuken graag aan jou en je gasten beschikbaar voor een leuke en smakelijke kookworkshop. Wij zorgen voor de recepten en de boodschappen. En we huren een professionele kok in die jullie begeleidt bij het bereiden van een heerlijk, zonder twijfel sterrenwaardig diner. Na de laatste finishing foodtouch schuiven jullie aan onze prachtig gedekte tafel aan voor een topetentje van eigen hand. Met uitzicht op het Braassemermeer, uiteraard.

Workshops

We delen het met plezier met jullie: al het mooie en goede wat onze bijzondere omgeving te bieden heeft. Dus ook de heerlijke streekproducten van de Veenbodem. Bij het samenstellen van de cateringarrangementen en de recepten voor de kookworkshops werken wij bij voorkeur samen met leveranciers uit onze directe omgeving. Zij hebben een neusje voor kwaliteit, weten precies waar de producten vandaan komen en hoe ze het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden. En dat proef je.

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur