Veel gestelde vragen mét onze antwoorden!

Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons dan direct. We nemen graag de tijd voor je.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze Van Wal Kas is beschikbaar tussen 07.00 – 22.00 uur. Tussen die tijdstippen mogen jullie hier naar hartenlust feesten, dansen, lachen en proosten. Om 22.00 sluiten wij af.

Is het bij uitzondering mogelijk om na 22.00 uur door te feesten?

Nee, dit is niet mogelijk. We hebben weloverwogen voor de sluitingstijd van 22.00 uur gekozen. Onze feestlocatie is gevestigd op een A-locatie aan het Braassermeer waar ook onze buren met veel plezier wonen, zowel naast ons als aan de overkant. We staan op goede voet met hen en willen dat heel graag zo houden. Bovendien draagt geluid ver over water, geluidsoverlast in de late uurtjes willen om ook om die reden voorkomen.

Voor hoeveel personen is de Van Wal Kas geschikt?

Onze Van Wal Kas is geschikt voor groepen van 30 personen tot maximaal 100 personen. De ruimte is flexibel in te delen, dus ook met kleinere groepen uiterst sfeervol.

Is de Van Wal Kas ook toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker, de Van Wal Kas is zowel binnen als buiten gelijkvloers en heeft een invalidentoilet. Ook zijn onze vaararrangementen toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden.

Is de Van Wal Kas geschikt voor kinderen?

Jazeker. Feesten Aan Wal is ook een feestje voor kids. Ze kunnen hier naar hartenlust spelen, binnen en buiten. En geen zorgen, onze tuin is omgrensd en kidsproof.

Is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig?

Op ons terrein kunnen 150 fietsten gestald worden en 24 auto’s. Wanneer je meer gasten met auto’s verwacht dan 24, kunnen zij elders parkeren. Wij kunnen in overleg een pendeldienst regelen.

Zijn jullie goed bereikbaar, met eigen of openbaar vervoer?

Onze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer. Met openbaar vervoer is het wat lastiger: er stopt helaas geen bus of tram voor de deur. Op 9292.nl kun vinden hoe je het snelste naar ons toe kunt reizen.

Is het mogelijk om de Van Wal Kas alleen te huren en voorderest alles zelf te doen?

Dat is deels mogelijk. Je huurt de Van Wal Kas inclusief een passend, op maat gemaakt cateringarrangement. Voor het uitserveren van de drank en hapje kun je kiezen voor zelfbediening of voor volledige service van onze kant. Van de aanwezige geluidsinstallatie kun je volledig gebruik maken. Uiteraard verwachten we wel dat je met respect omgaat met de aanwezige spullen en dat je onze huisregels omarmt en opvolgt.

Wat als het onverhoopt regent, valt ons arrangement dan in het water?

Nee zeker niet. De boten van Bob on Board zijn allemaal voorzien van beweegbare kappen waaronder jullie lekker en gezellig droog kunnen zitten. In overleg is het ook mogelijk om vooraf het arrangement aan te passen.

Mag ik een band inhuren voor mijn feest?

Ja dat mag, maar alleen als achtergrond muziek. De band moet als het ware ondergeschikt zijn aan het feestje en niet de ‘hoofd-act’ zijn. Een silent disco is altijd mogelijk ;-).

Mag ik mijn eigen muziek playlist meenemen?

Jazeker! In de Van Wal Kas is een goede geluidsinstallatie aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

Is er apparatuur beschikbaar voor het geven van presentaties?

Jazeker. Er zij een goede geluidsinstallatie, een versterker en een plasmascherm aanwezig.

Kan ik een keer vrijblijvend komen kijken?

Jazeker! Je bent meer dan welkom. Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak. We ontvangen je graag, met een lekker Veens bakkie.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe arrangementen en dergelijke?

Ja leuk, we houden je graag op de hoogte over alles waar wij mee bezig zijn. Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief. Inschrijfbutton

Meer informatie?
Je kan ons altijd even bellen!

  • Fantastisch aan het Braassemermeer
  • Vanaf 30 personen
  • Openingstijden (op afspraak) van 7.00 - 22.00 uur